Over Rensa

Een echte specialist en familliebedrijf

Rensa is een landelijk opererende technische groothandel in verwarmings- en ventilatieproducten en behoort tot de grootste in Nederland. Wij ondersteunen de professionele installateur met hart en ziel, een deskundig verkoopapparaat en een uitmuntende logistieke organisatie.

Familiebedrijf
Als familiebedrijf staan wij voor continuïteit en kwaliteit en hechten wij veel waarde aan een goede en langdurige relatie met medewerkers, klanten en fabrikanten. Wij vinden het méér dan vanzelfsprekend om beloftes na te komen en doen graag zaken op basis van persoonlijk contact.

Specialist
Wij hebben bewust gekozen voor specialisatie in verwarming en ventilatie. Want onze filosofie is dat je alleen kunt excelleren door te specialiseren. Door deze focus bieden wij een breed en diep assortiment producten, deskundig en onafhankelijk advies, maatwerk logistieke dienstverlening en maximale nazorg. 

Rensa Family
Groothandel Rensa is trots onderdeel van Rensa Family, actief in Nederland, Duitsland en Roemenië. Bedrijven van Rensa Family leveren installatiematerialen en diensten aan professionele afnemers.

Rensa Family

Powered by Emply