Werken bij Rensa

Wil jij ook het beste uit jezelf halen?

Vind jouw droombaan

Rensa is een technische groothandel in verwarming en ventilatie op de Nederlandse markt. Rensa is een oer-Achterhoeks familiebedrijf waarin er oog is voor elkaar en waar blije klanten, betrokkenheid en flexibiliteit voorop staan

Dit zijn onze vacatures

Als eerste getipt worden?

Pas jij bij Rensa, maar zit er even geen passende vacature bij? Wij houden je graag op de hoogte!

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job-alert

Welkom bij Rensa

We leiden je graag alvast rond!

Vriend(in) of kennis aandragen?

Ja, ik wil iemand aandragen

Waarom werken bij Rensa?

Dit zeggen onze medewerkers…

Rensa Verwarming + Ventilatie is een familiebedrijf en dat merk je. Iedereen voelt zich verantwoordelijk om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dit wordt ook gestimuleerd. Op kantoor is er ook ruimte voor gezelligheid. Dit alles maakt Rensa Verwarming + Ventilatie voor mij een goede werkgever.
Marieke Sjabbens
Commercieel medewerker binnendienst Zwolle
Rensa Verwarming + Ventilatie is een ambitieuze werkgever. Je krijgt de ruimte om mee te werken aan de ambities van het bedrijf, maar ook om te werken aan je eigen ambities. Dit samen met de platte organisatie en korte lijnen maakt dat je echt een bijdrage kunt leveren aan de dagelijkse kwaliteit die we brengen. Kortom; een prachtig bedrijf om voor te mogen werken!
Dirk Roes
Accountmanager Key Accounts
Ik voelde mij direct thuis bij dit familiebedrijf. We voorzien klanten graag van advies en zijn persoonlijk betrokken. Als balieverkoper heb ik afwisselend werk en is geen dag hetzelfde! 
Roy Ruspana
Baliemedewerker Groningen
Het werken in de installatiebranche is fantastisch. Bezig zijn met techniek, innovaties en commercie in een no nonsens omgeving. En dat in een familiebedrijf dat zich door logistieke en technische prestaties onderscheidt van anderen. Geen wonder dat ik al 13 jaar voor dit mooie bedrijf werk met veel plezier en passie. Net als mijn collega’s. 
Marc Greve
Vestigingsdirecteur Moordrecht

Dit bieden we jou

Vakantiedagen
25-28 verlofdagen + 12 atv dagen
Pensioen
Een goede pensioenregeling (middelloonregeling) waarbij Rensa 2/3e van de premie betaalt. De ANW-hiatenverzekering komt volledig ten laste van Rensa.
Financieel
Een goed salaris en deelname aan de target- & winstregeling
Ontwikkelen
Volop mogelijkheden om te leren en te groeien! Persoonlijke ontwikkeling staat binnen Rensa centraal.
Contract
Bij Rensa geloven we dat een vaste groep medewerkers ons verder brengt, na een jaarcontract volgt (bij wederzijdse tevredenheid) een contract voor onbepaalde tijd.
Familiebedrijf
We geloven in de kracht van samen! We werken samen op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is er een fijne werksfeer.
Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden. Tevens worden er activiteiten georganiseerd die een vitale en actieve levenswijze stimuleren.
Sociaal
Een gezellige en actieve personeelsvereniging, budget voor afdelingsuitjes, steunen goede doelen als warmte voor kinderen, zomaar wat voorbeelden.
Reiskosten
Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer en de mogelijkheid om dit fiscaal uit te ruilen. Daarnaast hebben wij voor diverse functies een auto van de zaak beschikbaar

Trots onderdeel van Rensa Family

Groothandel Rensa is onderdeel van Rensa Family die actief is in Nederland, Duitsland en Roemenië. Bedrijven van Rensa Family leveren installatiematerialen en diensten aan professionele afnemers.

Meer informatie
Powered by Emply